Over ons

Gastvrij en veelzijdig!

Trefpunt Duistervoorde is DE ontmoetingsplek in Twello voor iedereen die daar behoefte aan heeft en bevindt zich in de voormalige recreatieruimten van Woonzorgcentrum De Martinushof, St. Maartenserf 85, 7391 AG Twello.

Missie en visie

Bij Trefpunt Duistervoorde komen de gasten op de eerste plaats om elkaar te ontmoeten, maar ook voor gezelligheid en ontspanning. Er heerst een open sfeer, gasten zijn betrokken en iedereen draagt op een eigen manier bij aan de activiteiten ( zie elders op de website).

Binnen Trefpunt Duistervoorde kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen: heren en dames, jong en oud. Tevens vervult Het Trefpunt een actieve rol in het aanbieden en ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

Het bestuur

Het bestuur van Trefpunt Duistervoorde bestaat uit de volgende vrijwilligers:

 

Hans Eshuis
Algemeen bestuurslid

 

Het kernteam

 

Vrijwilligers
Trefpunt Duistervoorde is in de gelukkige omstandigheid dat er al véél vrijwilligers zijn om te helpen met de organisatie van de activiteiten.

Natuurlijk is Trefpunt Duistervoorde enorm blij met mensen, die zich ook graag willen aansluiten bij het vrijwilligersteam;  U kunt hiervoor contact opnemen met onze vrijwilligers coördinator Riet Kleverwal ( zie boven).

Verified by MonsterInsights